miercuri, 25 ianuarie 2012

Perwoll Black Magic si Perwoll Color Magic

Puteti urmari reclamele aici ( Perwoll Black Magic - "Spectacolul") si aici (Perwoll Color Magic - Sex and the City).

Perwoll, un detergent special, cu o formulă inovatoare, dedicată ţesăturilor delicate. Până aici suna bine. Cum functioneaza el? Ei bine, ajută la menţinerea negrului intens în cămăşile dansatorilor, aşa cum ni se explică in reclama denumită sugestiv Perwoll Black Magic - “Spectacolul” sau la păstrarea unui roşu la fel de viu ca la prima purtare în rochia perfectă precum in versiunea Perwoll Color Magic -  "Sex and the City".

Există
, însă, câteva detalii suplimentare care ies în evidenţă în reclamele dedicate produsului:
-  Perwoll apare mereu cand nu te aştepţi, din locuri surprinzătoare. Eşti la un spectacol şi admiri dansatorii. La un moment dat, însă, observi că una dintre cămăşile purtate de talentaţii dansatori este mult mai neagră decât celelalte, lucru care te face curioasă să afli cum a fost ea spălată pentru că, nu-i aşa, gândurile tale sunt mereu îndreptate către spălat, detergenţi şi ţesături, chiar  şi atunci când asişti la un spectacol de dans.
Ai mare noroc cu prietena care te acompaniază, dispusă să îţi dea câteva explicaţii. Ea are şi un Perwoll pregătit sub scaun, căci, dacă tu te gândeşti la spălat, amica ta e deja cu un pas înainte şi are deja un detergent la purtător. Putem înţelege de ce. Ea se ocupă de spălatul cămăşilor dansatorilor, ba chiar te invită şi pe tine să încerci să speli una dintre cămăşi, doar o astfel de activitate este, până la urma, exclusiv dedicată sexului feminin, conform Perwoll.

- O a doua variantă te duce cu gândul la celebrul serial “Sex and the City”. Patru femei îşi dau întâlnire pentru a ajunge să discute despre… spălat şi despre cum poţi face o rochie să pară mereu ca nouă. Perwoll este, evident, prezent, de această dată fiind scos dintr-o poşetă.  Natural, nu? Orice femeie are la ea un Perwoll-ul în poşetă pregatită să îl scoată atunci când se iveşte vreo întrebare legată de spălat. Din nou, observăm şi discuţia ca “între fete” despre spălat. 
 
Reclamele pentru Perwoll ar putea să încerce, în condiţiile date, să evite negarea realităţii: spălatul nu poartă după el semnul “Rezervat femeilor” şi nu aduce scutiri pentru bărbaţi.

Oana V.
  

Un comentariu:

  1. Iata inca o reclama la Perwoll in care nu numai vestimentatia, dar si femeia poate fi ca noua daca o ingrijesti cum trebuie: http://www.perwoll.ro/divertisment/reclame_perwoll/.
    Oare ce inseamna asta, sa ingrijesti femeia cum trebuie?

    RăspundețiȘtergere