joi, 17 noiembrie 2011

Nestle Fitness

Link Reclama: aici.

Fata din reclamă pleacă la mare cu gaşca de prieteni. Însă, ajunsă pe plajă, îşi dă seama că abdomenul său nu este suficient de plat pentru a îşi putea scoate cămaşa, astfel încât rămâne îmbrăcată pe şezlong, ţine cura nestlé timp de 14 zile după care, în sfârşit, poate intra fericită în apă, alături de restul grupului.






Nici o femeie nu îşi poate permite să plece la mare fără un abdomen suficient de plat încât să îl poată expune în public fără să pună în pericol armonia din peisajul admiratorilor. Nu de alta, dar femeile sunt atracţie turistică pe litoralul românesc.

Aşadar, fetelor, să nu cumva să plecaţi la mare înainte să ţineţi cura Nestlé de 14 zile, sau veţi fi nevoite să aşteptaţi îmbrăcate sub umbrelă, mâncând cereale Fitness  Nestlé timp de două săptămâni, până când abdomenul vostru va fi destul de plat pentru a putea fi arătat şi altora. Nu riscaţi ca vara să va ia pe neaşteptate, cu 0,3 centimetri în plus pe abdomen faţă de standardul ideal al privitorilor masculi. Pregătiţi-vă din timp silueta!

Alice C.

9 comentarii:

  1. Ma uit in jur, la televizor, in ziare si reviste si vad multi centrimetri in plus, ignorati sau purtati uneori chiar cu mandrie. De barbati. DOAR femeile trebuie sa-si pastreze silueta, pentru ca... pentru ca... Pentru ca!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate Ioana. Sunt de zeci de ori mai multe sfaturi despre cum sa arati bine, sa ai o silueta de invidiat decat despre cum sa reactionezi in cazul violentei, cum sa te aperi, cum sa iti ingrijesti sanatatea......

    RăspundețiȘtergere
  3. argumentul impotriva centrimetrilor in plus ar trebui legat de sanatate, nu de aspect (care e frivol oricum, pentru oameni care nu au incredere in ei sau se vad ca obiecte). si oricum, cerealele singure nu ajuta. 14 zile, ce povesti vand cu reclamele respective :D uneori, pot chiar ingrasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ioana: Femeile sunt, în general, mai emotive, deci mai ușor de manipulat emoțional, de aici și diferențierea pe sexe, de-aia cele mai multe vânzări la cosmetice, haine, coafură etc, sunt făcute de femei. Bărbații au, în general, capacitatea de a ignora idelurile nerealiste de frumusește care sunt aruncate asupra lor de industria publicitară.

    Atitudinea cu „la bărbați nu sunt standarde nerealiste” e atitudine din categoria să moară capra vecinului, în loc să preocupe vindecarea propriei capre.


    Pentru clarificare, nu-s de acord cu abuzul ăsta emoțional aruncat constant asupra femeilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. eh, de fapt, barbatii nu sunt duri care ignora idealurile, de multe ori, se prefac cum ca nu le pasa si cauta sa compenseze prin alte lucruri (bani, atitudine etc). si nu sunt nerealiste, daca eu am slabit de la 115 la 74 de kile prin sport intr-un an, oricine poate, numai ca motivul nu trebuie sa fie cautarea aprecierii altora (ci sanatatea, dezvoltarea personala etc).

    RăspundețiȘtergere
  6. O reclama absolut nerealista!
    Cine isi permite sa stea 14 + x(alea de dupa cura cu batoanele minune) zile la mare??? 14 zile??? oamenii astia pe ce lume traiesc...
    Pe linga faptul ca batoanele alea au zahar si o gramada de aditivi, si sint cam nepotrivite pentru o cura de slabire... si nu sint potrivite nici pentru un regim de viata sanatos.
    Reclama speculeaza la maxim dorinta tuturor femeilor de a arata bine, e in linia a ceea ce se promoveaza in mass-media la noi. Hai sa punem linga ea o reclama la bere si gratar si avem stereotipurile publicitatii romanesti :D

    RăspundețiȘtergere
  7. da plus ca orice cura de 14 zile, ori este nesanatoasa (gen, s-ar ingrasa la loc dupa si alte dezechilibre), ori nu are nici un efect.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Zergu: Nu sta in picioare afirmatia ca: femeile sunt mai emotive prin urmare ele vand si cumpara produse cosmetice. Metrosexualul vine din urma puternic, ce facem cu el?!

    Este el emotiv si mai usor de manipulat emotional, de aceea cumpara si foloseste produse cosmetice, de aceea cumpara haine sau altele sunt explicatiile pentru goana dupa cosmetice si haine?

    Apreciez ca nu-ti place acest tip de presiune exercitat asupra femeilor.Nici noua.

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Mihai:
    Ai dreptate, daca vrei sa slabesti nu trebuie sa fie pentru a cauta aprecierea celorlalti, tocmai asta e problema, ca asupra femeilor exista o presiune sociala care nu e determinata de grija pentru sanatatea lor. Prin urmare, metodele promovate pentru slabit sunt cele mai nocive: infometare, cure de x zile, de x kg, de vedete, etc. Stii si tu care e efectul: cresterea numarului de kg extra si afectarea sanatatii => problema.

    @Zergu:
    In primul rand, nu ziceam sa moara si capra vecinului, doar subliniam faptul ca numai femeilor li se induce ideea ca un milimetru in plus pe abdomen le anuleaza creierul, sufletul, intreaga fiinta.
    Nu sunt de acord cu explicatia ta, conform careia femeile ar fi dominate de emotii. Pe ce te bazezi cand afirmi asta, in afara de stereotipul diferentei dintre femeia emotiva si barbatul rational?

    RăspundețiȘtergere